ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

Transport

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV verzorgt het mesttransport en het verhuren en transporteren van containers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met het transporteren van producten die in onze volume-bakken passen en of op de dieplader.

Ook voor levering en of transport van diverse logestorte producten kan De Samenwerking BV u van dienst zijn. Hiervoor heeft het bedrijf een 8x4 auto met zandbak en een kippertrailer beschikbaar.

Voor het transport hebben wij de beschikking over een vrachtauto met mestoplegger, een vrachtauto met haakarm-containersysteem en een haakarmcarrier achter een tractor.

Zo kunnen wij u van dienst zijn onder alle omstandigheden zowel op de weg als in het veld. Daarnaast de carrier, ten opzichte van de vrachtauto, ideaal onder omstandigheden waar draagkracht en groot laadvermogen een belangrijke rol spelen.

drijfmest transport

Mesthandel

De Samenwerking BV; voor al uw aan- en afvoer van organische meststoffen

Lees meer...

drijfmest transport

Mesttransport AGR-GPS incl. wegen en bemonsteren

De Samenwerking BV heeft een tweetal vrachtauto's met 36m3 tankoplegger beschikbaar voor het mesttransport incl. wegen en bemonsteren uitgerust met AGR-GPS.

Lees meer...

kippertrailer

Vrachtauto met kippertrailer

De Samenwerking BV heeft een vrachtauto met kippertrailer beschikbaar voor het transport van losgestorte materialen

Lees meer...

vrachtauto met haakarmsysteem

Vrachtauto met haakarm-containersysteem

De vrachtauto waarmee wij het transport van containers voor u kunnen verzorgen betreft een 8 X 4 Volvo FM 440 met een 30-tons haakarmsysteem.

Lees meer...

haakarm carrier

Haakarmcarrier

De haakarmcarrier waarmee wij u van dienst kunnen zijn, is voorzien van een 30 tons haakarm-containersysteem en een gestuurde voor- en achteras.

Lees meer...

container verhuur

Containerverhuur en afvoer

Om u van dienst te kunnen zijn met de verhuur van containers, kan De Samenwerking BV verschillende typen open containers leveren tot een inhoud van 40 m3. Deze containers kunnen wij op elke, door u gewenste, locatie plaatsen.

Container verhuur en afvoer afval

Levering materiaal

U bent ook bij ons aan het juiste adres voor de levering van vele verschillende producten, in veel gevallen kunnen wij uit eigen depot leveren. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op uw vraag naar producten.

Levering materialen 

Dieplader transport

Dieplader transport

Voor dieplader transport hebben wij een 27 tons dieplader beschikbaar voor achter de vrachtauto en of tractor waarmeee wij zwaar materieel als kranen kunnen vervoeren.

Lees meer...

Nieuws GWW

WhatsApp Image 2024-05-28 at 13.06.44 3

Inlaatplaats maaiboot Waterschap DOD

29 mei 2024

 Samen met Vink BV is De Samenwerking BV bezig met het aaleggen van een bootinlaatplaats te Lheebroek.

Lees meer...