logo-iso9001logo-gmp  logo-vcalogo-vkl Logo CO2

Grondbewerking

Onder grondbewerking wordt bij De Samenwerking BV verstaan: het verwerken van bestaand grasland, of bouwland tot nieuw grasland met alle voordelen op het gebied van de bodemstructuur en ruwvoederwinning.

Hieronder zijn de werkzaamheden die toegerekend kunnen worden tot de grondbewerking uiteengezet.

grondbewerking

Grondbewerking

Om uw zode en of stoppel de juiste bewerking te geven heeft De Samenwerking BV een aantal verschillende types machines in het bezit.

Lees meer...

egaliseren

Egaliseren

Voor het egaliseren van land en of het aanleggen van grotere oppervlaktes heeft De Samenwerking BV een aantal kilver- en dozerbakken in het programma.

Lees meer...

Ankal bekalken

Bekalken

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV kan het strooien van kalk (Ankal)voor u verzorgen. Dit over zowel nieuw in te zaaien grasland, bouwland en bestaand grasland met tot doel de pH-waarde van de grond te verhogen.

Lees meer...

inzaaien

Inzaaien

Op het moment dat de ondergrond zaaiklaar is, kan er worden ingezaaid met de pneumatische precisie-zaaimachine. Deze zaaimachine is opgebouwd op een rotorkopeg om een egaal zaaibed te verkrijgen. Tevens wordt er gewerkt met RTK-GPS besturing.

Lees meer...

doorzaaien

Doorzaaien

Ter verbetering van de bestaande zode kan De Samenwerking BV u van dienst zijn met het doorzaaien van deze zode middels de Vredo doorzaaimachine.

Lees meer...

klaver zaaien

Klaver/kruiden zaaien in bestaand grasland

Stikstof is steeds meer een beperkende factor binnen de mestwetgevingen. Hierdoor kiezen steeds meer agrariërs voor het doorzaaien van klaver in bestaand grasland. Klaver is een gewas dat voorziet in de eigen stikstofbehoefte en heeft geen N-bemesting nodig.

Lees meer...

Nieuws loonbedrijf

323887209 858604165404702 2973022752656588945 n

Aanleg mestbassins

12 januari 2023

Voor Jannes Oostra leggen wij mestbassins aan op diverse locaties volgens de gewenste afmetingen en uitvoeringen.

Lees meer...