ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

Mestverwerking

Op het gebied van de mestverwerking kan De Samenwerking BV u van verschillende soorten werkzaamheden van dienst zijn. Het verwerken van zowel drijf- als vaste mest behoort tot de activiteiten die door de jaren heen diverse veranderingen hebben doorstaan.

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV is altijd met deze ontwikkelingen mee gegaan en kan u daarom van dienst zijn met moderne apparatuur in de mestverwerking.

 

Kijk hier voor de drijfmest-actualiteiten in 2020 en de gebruikswijzer meststoffen die geldt voor 2020

De werkzaamheden behorende tot de mestverwerking staan hieronder vermeld.

Sectie-bemester

 GPS-sectie-gestuurde precisie-grasland-bemester

De Samenwerking BV kan u van dienst zijn met sectie-gestuurde precisie-grasland-bemesters op RTK-GPS waarmee drijfmest optimaal en plaats-specifiek kan worden aangewend. Deze bemesters zitten achter zowel hydro-trikes als de vijfwieler.

Lees meer...

Kunstmest_strooien

Kunstmest strooien

De Samenwerking biedt de mogelijkheid om uw kunstmest te verstrooien met een zeer intelligente GEOspread weestrooier op basis van RTK-GPS aansturing.

Lees meer...

drijfmest verpompen

Verpompen en mixen van drijfmest

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV kan uw mest mixen en of verpompen met mestpompen.

Lees meer...

sleepslang bemester

Sleepslang bemestingsysteem

Voor het uitrijden van drijfmest middels het sleepslangbemesting systeem bent u bij De Samenwerking BV aan het juiste adres. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring en beschikken over de juiste machines. 

Lees meer...

Vervaet hydrotrikes

Vervaet hydrotrikes en vijfwieler

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV heeft een tweetal Vervaet hydrotrikes met een tankinhoud van 14m3 in het bezit. Daarnaast is een vijfwieler met 19m3 tank aanwezig. Deze hoog-capaciteitsmachines bieden u het voordeel van geringe insporing, namelijk één wiel per spoor en een drukwisselsysteem.

Lees meer...

drijfmest transport

Mesttransport AGR-GPS incl. wegen en bemonsteren

De Samenwerking BV heeft een vrachtauto met 36m3 tankoplegger beschikbaar voor het mesttransport incl. wegen en bemonsteren uitgerust met AGR-GPS.

Lees meer...

drijfmest transport

Mesttransport bedrijfsintern en boer-boer

Om water en drijfmest bedrijfsintern en boer-boer voor u te kunnen transporteren hebben wij de beschikking over een tweetal transporttanks, namelijk een grote tank van 24 m3 en een kleine van 6,8 m3.

Lees meer...

Drijfmestrijenbemesting

Drijfmestrijenbemesting en maïszaaien in één werkgang

Sinds 2015 kan De Samenwerking BV uw drijfmest in de rij toedienen en maïszaaien in één werkgang met een Vervaet hydro-trike en 8-rijige maïszaaimachine op RTK-GPS aansturing.

Lees meer...

Meststrooien

Meststrooien met de breedstrooier

Naast het uitrijden van drijfmest kan loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV het uitrijden van vaste mest, kippenmest en compost voor u verzorgen. Hiervoor staat een Strautmann breedstrooier met walsen, doseerschuif en strooischotels voor u klaar.

Lees meer...

Nieuws loonbedrijf

437959828 869422081658556 3649963422606211762 n 1

Grasoogst

13 april 2024

Afgelopen dagen ook het eerste gras en groenbemester gemaaid en in de bult gereden met de hakselaar en ladewagen. We hopen dat de weersomstandigheden ook de rest van het landwerk binnenkort gaan toelaten.

Lees meer...