ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

Wat wij doen

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV kan u op het gebied van het agrarische loonwerk, verhuur van kranen en grondverzetmachines incl. machinist, Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), mesthandel, transport en containerverhuur van verschillende diensten voorzien. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over een breed en modern assortiment machines en vakkundige en ervaren medewerkers. Daarnaast worden er op het eigen landbouwbedrijf gewassen geteeld.

Certificering

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten

VCA 2-ster 

VCA**

VCA certificaat 2023-2026

Download >>

logo-vkl 

VKL

VKL certificaat 2023-2026

Download >>

ISO 9001

ISO 9001

ISO certificaat 2023-2026

Download >>

logo-gmp

GMP+ B3 & B4

GMP voorkant2017

Download >>

 

ERBO
erbo

Download >>

 

 

logo-keurmest-header

De Samenwerking BV heeft als geregistreerd intermediair de gedragscode KeurMest ondertekend, samenwerken in een eerlijke keten. 

 

 

 

Logo CO2CO2 prestatieladder
Sinds januari 2022 is De Samenwerking BV aangesloten bij de CO2 prestatieladder van SKAO. De CO2 prestatieladder is hèt duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten. www.skao.nl

Onderstaand de links naar de documenten mbt CO2 prestatieladder;

 

CO2-2022

Wij zullen daarom ook zorg dragen om door middel van efficiënt en effectief te werken de continuïteit op uw bedrijf te verhogen. Onze vakkundige en ervaren medewerkers zijn u graag van dienst.

De slogan van ons bedrijf luidt dan ook niet voor niets: "Onze zorg uw kwaliteit"

werkplaats

Technische dienst

Bij De Samenwerking BV hebben wij de beschikking over een eigen technische dienst met een werkplaats en een goed uitgeruste servicebus voor mobiele technische ondersteuning. Dit alles om stilstand tot een minimum te beperken.

Lees meer...

Maatschappelijk Verantwoord OndernemenOoststellingwerf Koplopersproject 2

Bij De Samenwerking BV hebben wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Bovendien zijn wij winnaar van de juryprijs van het Koploperproject 2014 Duurzame Ondernemen voor Ondernemers vanuit de gemeente Ooststellingwerf.
De manier waarop wij met duurzaamheid bezig zijn en invulling aan geven staat hieronder weergegeven.

Lees meer...

Historie

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV is een dienst-verlenend bedrijf, ontstaan uit een privatisering in 1994 van de regionale Werktuigen Coöperatie Samenwerking te Elsloo. Deze coöperatie is in 1920 in het leven geroepen met als doel het gezamenlijk exploiteren van een dorskast.

Sinds 2005 heeft het bedrijf, door overname van loonbedrijf Drent, ook de beschikking over een vestiging in Oldeberkoop . Daarnaast is er vanaf 2008 tevens een vestiging in Steggerda. Deze vestiging is gerealiseerd door de overname van loonbedrijf Hornstra.

Laatste nieuws

planner-1.1VACATURE PLANNER

23 april 2024

Wij zijn op zoek naar een deskundige en ervaren planner.

Lees meer...