ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

Lammert gorter

Pensionering Lammert Gorter

19 maart 2021

Onze trouwe medewerker Lammert Gorter gaat na 49 dienstjaren met pensioen.

Na 49 jaar trouwe dienst zal Lammert Gorter gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Een zeer unieke gebeurtenis waar we als bedrijf natuurlijk enorm trots op zijn.

 

Lammert is op 18 jarige leeftijd begonnen bij de werktuigen-coöperatie en heeft jarenlang als bedrijfsleider de touwtjes in handen gehad. Gedurende zijn loopbaan heeft Lammert dan ook menige verandering meegemaakt. Gorter staat bekend als zeer gewaardeerde en betrokken werknemer/ collega.

Om het vertrek van Lammert niet zomaar voorbij te laten gaan hebben we hem een mooie afsluiting gegeven van zijn carrière bij De Samenwerking.
Ten eerste hebben we hem nietsvermoedend van huis opgehaald en met een ereronde door het dorp gereden. Vervolgens is Gorter door directie en personeel toegesproken en voorzien van een blijvende herinnering aan zijn lange en trouwe dienstverband.
Als totale verassing hadden we een drive-through 
georganiseerd om langs Lammert te rijden en hem uit te zwaaien. De lampjes van de machines maakten er een sfeervol geheel van.

Wij willen Lammert dan ook ontzettend bedanken voor zijn inzet tijdens de afgelopen 49 jaar en wensen hem nog heel veel gezondheid toe en vooral genieten van de “vrije”tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws loonbedrijf

Mest-3

Mestseizoen 2024

16 februari 2024

Het drijfmestseizoen van 2024 is vandaag van start gegaan op het grasland.

Lees meer...