ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

Rudy opzet

Rudy Gorter 12,5 jaar in dienst

3 november 2016

Vandaag is er een jubileum te vieren bij De Samenwerking BV. Rudy Gorter is precies vandaag 12,5 jaar in trouwe dienst is bij De Samenwerking BV.

Rudy is 12,5 jaar geleden in dienst gekomen als chauffeur bij De Samenwerking BV. Door de jaren heen heeft Rudy zich ontwikkeld tot allround medewerker in de breedste zin van de bedrijfsactiviteten.

Rudy is vaste chauffeur op de Vervaet hydro-trike zelfrijdende bemester. Hiermee rijdt hij vele kuubs mest uit op grasland en bouwland. Ook het maïszaaien en drijfmest toedienen in de rij doet Gorter met deze machine. Door zijn eigen interesse in de digitale techniek en GPS is Rudy binnen De Samenwerking BV ook uitgegroeid tot kenner op het gebied van GPS en het verwerken van GPS data tot specifieke taakkaarten voor toepassingen bij de klant.

Naast de Vervaet hydro-trike is Rudy tijdens de grasoogst veelvuldig onderweg met één van de twee Big M zelfrijdende maaimachines. Hiermee legt hij jaarlijks vele ha's gras plat. Wanneer het inkuilen van maïs en gras op het programma staat, dan is Rudy als bult-specialist actief om het ruwvoer tot een volwaardig kunstwerk in te kuilen met zijn tractor-combinatie. In vele gevallen zoekt hij het dan ook "hoger-op" om alle gras en of mais in de opslag te kunnen kuilen.

In de rustigere perioden van het agrarische loonwerk kunt u Rudy tegenkomen met diverse machines, als grondwerker of als machinist op de mini-kraan.

Wij willen Rudy dan ook bedanken voor zijn inzet tijdens de afgelopen 12,5 jaar en wensen hem nog heel veel arbeidsplezier én vooral gezondheid toe.

 

  • DSC_1199
  • Rudy_Gorter_2
  • Rudy_Gorter_3
  • Rudy_Gorter_4
  • Rudy_Gorter_5
  • Rudy_Gorter_6
  • Rudy_Gorter_7
  • Rudy_opzet

Nieuws loonbedrijf

437959828 869422081658556 3649963422606211762 n 1

Grasoogst

13 april 2024

Afgelopen dagen ook het eerste gras en groenbemester gemaaid en in de bult gereden met de hakselaar en ladewagen. We hopen dat de weersomstandigheden ook de rest van het landwerk binnenkort gaan toelaten.

Lees meer...