ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

website

Nieuwe website

21 juli 2014

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat de nieuwe website en mobiele site van De Samenwerking BV de afgelopen dagen is opgeleverd en gepubliceerd.

 

De afgelopen tijd hebben wij samen met Scheffer Media gewerkt aan het realiseren van een nieuwe moderne website en mobiele site. De oude site paste niet meer helemaal bij de huidige bedrijfsvoering qua vormgeving. De afgelopen jaren hebben wij gezien en gehoord dat er toch veel mensen kijken op onze website. Dit heeft ons doen besluiten een volledige nieuwe overzichtelijke site te maken.

Tevens is er de mogelijkheid om je aan te melden voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrieven. In het kader van duurzaamheid is het van belang om het papierverbruik te minimaliseren. Bovendien beschikken de meeste mensen inmiddels over e-mail.

Naast de confentionele website is er een nieuwe mobiele website gecreërd voor een optimale bereikbaarheid waarbij de bezoekers snel kunnen handelen. Bezoekers vinden op de mobiele site direct de contactpersonen en mogelijkheden om direct contact te leggen. Daarnaast kan men direct de routeplanning naar het bedrijf activeren.

Kortom wij zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen de komende periode de site vullen met meer informatie. Mocht u naar aanleiding van de site suggesties hebben, neem gerust contact met ons op. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier en willen Scheffer Media bedanken voor hun inzet.

 

  • website

Nieuws loonbedrijf

437959828 869422081658556 3649963422606211762 n 1

Grasoogst

13 april 2024

Afgelopen dagen ook het eerste gras en groenbemester gemaaid en in de bult gereden met de hakselaar en ladewagen. We hopen dat de weersomstandigheden ook de rest van het landwerk binnenkort gaan toelaten.

Lees meer...