Volg ons op: 

logo-twitteryoutube-icoon

Levering zand

Bij De Samenwerking BV bent u aan het juiste adres voor de levering van vele soorten zand. In veel gevallen kunnen wij uit eigen depot leveren. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op uw vraag naar zand.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

Ophoogzand

Ophoogzand

Ophoogzand of vulzand is geschikt voor aanvulling en ophoging van oppervlakten. Het is ongezeefd zand en wordt veelal als ondergrond gebruikt in het cunet en is goed te verdichten. Ophoogzand is minder geschikt om te gebruiken voor straatwerk en of drainage.

 

Straatzand

Straatzand

Straatzand is geschikt gebruik onder uiteenlopende vormen van verharding. Straatzand is gezeefd zand en is zeer goed af te rijen of te levelen. Het bevat geen kluiten of leem. Wij adviseren en gebruiken straatzand onder bestratingen, betonplaten en silowanden. Belangrijk bij verhardingen is een stabiele en waterdoorlatende ondergrond.

 

Woudzand

Woudzand

Woudzand komt onder de teelaarde vandaan en wordt ook wel roodzand genoemd. Woudzand is te gebruiken voor zeer uiteenlopende doeleinden. Het is zeer stabiel zand ten behoeve van aanvulling, bestrating, paardenbakken en paden.

Brekerzand

Brekerzand

Brekerzand wordt gebruikt als ondergrond voor het handmatig instraten van oude en of gebakken bestratingen. Daarnaast wordt brekerzand gebruikt voor het invegen van bestratingen. Het zorgt ervoor dat de bestrating goed en stevig blijft liggen.

Nieuws GWW

Haulerwijk zinker persing 1

Haulerwijk herstelwerk

7 december 2018

De Samenwerking BV is bezig met herstelwerken in Haulerwijk in opdracht van de gemeente Ooststellingwerf. Lees meer...