Volg ons op: 

logo-twitteryoutube-icoon

Lammert Gorter 1

Lammert Gorter 45 jaar in dienst

1 augustus 2017

Vandaag, 1 augustus 2017, is er wederom een jubileum te vieren bij De Samenwerking BV. Onze trouwe medewerker Lammert Gorter is welgeteld 45 jaar in dienst, waarvoor enorme waardering!

Op 1 augustus is onze medewerker Lammert Gorter 45 jaar in dienst is bij De Samenwerking BV. Een zeer unieke gebeurtenis waar we als bedrijf heel trots op zijn. 

Lammert is op 18 jarige leeftijd begonnen bij de werktuigencoöperatie en heeft jarenlang als bedrijfsleider de touwtjes in handen gehad. Gedurende zijn loopbaan heeft Lammert dan ook menige verandering meegemaakt, te denken valt aan; komen en gaan van personeel, de schaalvergroting in de landbouw, capaciteitsvergroting van de machines, automatisering op kantoor en vernieuwende communicatiemiddelen.

 

Wij willen Lammert ontzettend bedanken voor zijn inzet tijdens de afgelopen 45 jaar en wensen hem nog heel veel arbeidsplezier én vooral gezondheid toe.

 

 

  • Lammert_Gorter_1
  • Lammert_Gorter_2
  • Lammert_Gorter_3

 

 

 

 

 

 

Nieuws loonbedrijf

Doorzaaien-1

Aanpak Grasland

10 augustus 2018

Door de droogte van de afgelopen periode heeft het grasland een flinke knoei gekregen en is het afwachten hoe de zode zich zal gaan herstellen. Kweek, straatgras en onkruiden houden het lang vol met de droogte en zijn goed te herkennen in het grasland.

Lees meer...