ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

Stigas Reanimatie 4

Instructie reanimatie en AED

11 december 2014

Afgelopen week hebben wij een toolbox georganiseerd voor onze medewerkers over de handelswijze bij reanimatie en bediening AED.

Binnen De Samenwerking BV hebben wij een flink aantal personeelsleden opgeleid als BHV'ers. Als BHV'er krijgen zij ieder jaar een herhaling op het gebied van brand en of EHBO. Naast de mogelijkheden die de BHV'ers kunnen bieden in geval van 1e hulp bij brand en letsel, zouden wij graag ieder personeelslid een voorlichting willen geven aangaande reanimatie en bediening AED. Bovendien hangt er bij De Samenwerking BV een AED-apparaat buiten aan de muur en zou het wel handig zijn dat er ook mensen aanwezig zijn die met een AED kunnen werken.

In samenwerking met Stigas ( zet zich in voor veilig en gezond werken in de agrarische sector ) heeft preventiemedewerker/ veiligheidskundige/ instructeur BHV dhr Klaucke een toolbox verzorgd. Tijdens deze zeer interessante voorlichting is er ingegaan op de handelswijze bij reanimeren ( BLS) en de bediening van de AED ( Automatische Externe Defibrillator ). Het heeft zeker bijgedragen aan een flink stuk bewustwording bij de aanwezigen.

Wij danken dhr Klaucke voor zijn heldere en zeer duidelijke uitleg.

  • Stigas_Reanimatie_1
  • Stigas_Reanimatie_2
  • Stigas_Reanimatie_3
  • Stigas_Reanimatie_4

Nieuws loonbedrijf

Mest-3

Mestseizoen 2024

16 februari 2024

Het drijfmestseizoen van 2024 is vandaag van start gegaan op het grasland.

Lees meer...